2009. február 6., péntek

Argentin tangó

Mikor még nem tudtam eldönteni, mit fogok Argentináról késziteni a tangóra gondoltam, mert ezt könnyen megvarrtam, egyszerű applikálás, mégis ha a pingvin nem sikerül legyen egy kész képem.A pingvinnel ugyanis először megkinlódtam, mint azt fenntebb irtam.Igy most van egy tangós meg két pingvines.

7 megjegyzés:

dióhéj írta...

Dixike!
Ez szenzációs, nagyon jó!
Tedd fel ezt is kérlek, szerintem világbajnok, komolyan.

Mártamásé írta...

Sokkal jobban tetszik, mint a feltett pingvines. Megjegyzem a fészkes megoldásban is látok fantáziát.

dixike12 írta...

Köszönöm az elismerést, de csak egyet lehet feltenni, és igy maradt a pingvines, különben is táncos van a sorozatban, igy a a pingvines a "választékbővités".

36évi írta...

Nincsen ottan olan szabály, hogy egíet tehetsz fel. Szerintem is nagyon kalssz ez az utcajelenet. És, hát... "könnyű volt emgvarrni", ne, ez kiverte nálam a biztosítékot. :)))
Szóval hajrá, tedd cska fel egy új bejegyzésben. Volt már ilyen...
A haja miből van? nagyon szuper...

dixike12 írta...

ÉVI! a haját fekete fonallal megvarrtam. Azért irtam, hogy könnyű, mert tényleg az, neked magyarázzam???????? Kivágni a figurát, és felapplikálni, ez nem könnyű?? dehogynem , a háttér pedig felragasztva.Most hogy látom a tieiteket, méginkább tartom a véleményem. Ildié azért mert maga az ötlet szuper, Agibóé azzal a pufival, a tied meg a mnegvalósitás.. szóval nem folytatom

Zelnice írta...

Dixike,én most padlót fogtam!Választékbővítés ide vagy oda, nekem is ez viszi a pálmát. Ok hogy ez is tangó,node milyen! Ha ezt választod, akkor is 3 teljesen más,különböző stílusú remek táncos lett volna,de hogy semmiképp sem unalmas ezekből akár 3 is,az tuti!

Trudi írta...

Remek ez a tangó! Teljesen más megközelítés, lehet, hogy én is ezt tettem volna fel!